sâmbătă, 15 decembrie 2007

Horoscop 2008 european

Berbec 21 martie -20 aprilie

Atmosfera generala

Anul 2008 aduce rezultate concrete ale eforturilor de anul trecut si este de asteptat sa culegeti roade minunate mai ales in cariera.Prestigiul vostru este in crestere si consfinteste schimbarea de mentalitate pe care ati parcurs-o. 2008 este atat de intens in plan afectiv pe cat a fost 2007. Daca anul trecut ati simtit ca inima va ia foc, anul acesta urmeaza sa va bucurati de iubirea primita. Financiar, poate nu ati stat extraordinar de bine cu banii anul trecut, insa in 2008 poate aduce sporuri mai mari printr-o promovare la munca sau prin castiguri picate din mosteniri, daruri, sponsorizari, favoruri neasteptate. Social este foarte bun anul 2008. E bine sa va controlati tendinta de a va disipa in prea multe contacte si proaspete cunostinte ce nu duc nicaieri, in relatii ce nu urmaresc un scop benefic pentru cei implicati. Cautati oameni cu aceleasi afinitati. Dar fiti atenti sa nu numiti slabiciunile afinitati.


Persoanele nascute in primul decan 21 martie - 30 martie

Cei nascuti in acest decan, sunt puternic influentati de Saturn in prima jumatate a anului. Din 10 aprilie pana pe 17 iulie, Luna Neagra va ajuta sa va confruntati cu propriile temeri, neincrederi, complexe. Veti cauta solutii si un limbaj accesibil colaboratorilor, astfel incat acestia sa va inteleaga viziunea pe care vreti sa o materializati. Intre 16 noiembrie si 2 decembrie traversati o perioada a discutiilor test, a dezbaterilor si explicatiilor. Sunteti motivati sa munciti si nu va lipseste motivatia, dar n-ar strica sa va limpeziti putin scopul sau destinatia la care vreti sa ajungeti prin munca. Aceasta limpezirea este bine sa o faceti in perioada 5 martie - 2 aprilie si 2 iulie - 9 iulie.

Un alt moment important este intre 2 si 19 iulie , in aceste zile va mobilizati sa rezolvati cele mai dificile probleme de viata facandu-va clar de ce este important sa reusiti in ce v-ati propus.


Persoanele nascute in al doilea decan 31 martie - 9 aprilie

Saturn va viziteaza mai ales intre 28 august si 2 decembrie. Atentie, actiunile intreprinse in plan profesional, demarate destul de bine, pot fi franate sau contestate la inceputul anului 2009, asa ca fixati-va termene de predare a lucrarilor, lasati-va spatiu de manevra pentru eventualitatea schimbarii unor decizii.

Perioadele de retrogradare jupiteriana in zona succesului sunt perioade de smerire. Ele nu va lipsesc de reusite, ci de recunoasterea lor publica. Ca si cand nimeni nu aude si nu vede cat de buni sunteti. Dar roadele apar din septembrie, iar finalul de an si prima luna a anului 2009 aduc o confirmare, fara precedent, a valorii voastre.


Persoanele nascute in al treilea decan 10 - 19 aprilie

Saturn nu va afecteaza anul acesta, chiar daca se afla in rezonanta de semn. Sunteti motivati sa munciti, nu va lipseste abnegatia, dar n-ar strica sa va limpeziti putin scopul sau destinatia la care vreti sa ajungeti prin munca. Lucrul acesta este posibil intre 23 aprilie si 9 mai, cand sunteti perfect capabili sa va controlati slabiciunile, sa va analizati complexele, sa renuntati la comportamentele bazate pe frica sau pe un orgoliu demonstrativ.

Al doilea moment favorabil este cuprins intre 4 si 19 august: va impuneti vointa la locul de munca, aveti capacitatea de gasi solutii practice si foarte eficiente, de a trece chiar peste decizia sefilor, dand dovada de curaj si onoare. Recunoasterea tuturor eforturilor si castigarea unui prestigiu meritat si universal se instaleaza dupa 20 noiembrie.


Taur 21 aprilie - 20 mai

Atmosfera generala

Anul 2008 activeaza sfera carierei si a reusitei sociale, cea a iubirii si relatiilor cu copiii, domeniul contactelor internatioanle si studiilor. Este un an social dar cu scopuri mai clar tintite. Nu veti putea sta departe de problemele societatii si este posibil sa va asumati un rol important sau sa deveniti o voce a unui grup. De asemenea, cu destinul in Varsator sunt posibile viraje radicale in cursul carierei voastre - puteti include puternic usa unor oferte bune dar puteti accepa in schimb propuneri ce va provoaca mai mult. Nu puneti accentul pe bani in acest an, ci pe modul cum investiti ce ati acumulat. Sfera bunurilor imobiliare ramane atractiva in continuare, atat ca business cat si pentru achizitionarea unor valori personale. Intalnirea istorica Destin-Neptun in zona carierei poate duce la o schimbare profesionala radicala. Sau numai la expansiunea experientei din zona profesionala spre zona sociala ori politica. Puteti juca in societate un rol de protector, indrumator sau de mentor. Luna august a anului 2007 a tulburat profund relatiile de familie - poate prin actiunea unei persoane care dorea sa plece din casa spre zarile realizarii sale poate prin problema de sanatate a unui apropiat.

Momentul v-a ajutat sa va cunoasteti profunzimile inimii, sa descoperiti in ce masura puteti trece peste unele rani, peste interesul personal, care va sunt nevoile afective si cum vi le puteti satisface, fara a limita libertatea celor dragi. Pe baza acelor evenimente, raporturile afective se echilibreaza in 2008.

Primul decan - persoanele nascute intre 1 mai - 10 mai

Calatoriile si relatiile cu strainatatea sunt cele mai favorabile in primele doua luni ale anului, cand puteti initia contacte pe termen lung. Si tot ianuarie-februarie este si intervalul cel mai favorabil pentru rezolvarea unor probleme legale. Iar a doua jumatate a lunii mai poate fi cea mai fierbinte etapa sub aspectul raporturilor cu parintii sau membrii familiei - tindeti sa va impuneti vointa peste limita tolerantei celor din jur. Dar sunt doua saptamani eficiente pentru reorganizarea caminului, redecorare si rezolvara problemelor administrative.

Copiii Taur ai acestui decan traiesc cele mai profunde experiente afective pana in luna mai. Este perioada in care au cea mai mare nevoie de intelegere si indrumare delicata, plina de rabdare si intelepciune.


Al doilea decan - persoanele nascute intre 20 aprilie - 30 apiilie

Taurii care au trecut de prima tinerete si sunt nativi ai acestui decan pot deveni parinti - daca nu agreaza posibilitatea este bine sa-si ia masuri suplimentare de precautie. Pentru ca Saturn face adesea aceste surprize celor trecuti de 40 de ani. Cel mai mare test al acestui an este cel afectiv - relatia cu partenerul si copiii. Dar mai ales, aveti de modelat atitudinea fata de dragoste, in sensul micsorarii pretentiilor, cultivarii modestiei, dar si a fixarii unor scopuri clare pentru iubire. Suna aproape cinic dar e momentul sa dati un sens iubirii, sa ii vedeti un viitor. Iar daca nu aveti ce vedea, pregatiti-va pentru o separare matura. Dragostea va responsabilizeaza, va ajuta sa va priviti realist.


Al treilea decan - persoanele nascute intre 11 mai - 20 mai

Invatati de la colegii vostri de zodie ce inseamna Saturn in zona iubirii, pentru ca voi va veti confrunta cu acest tranzit abia din august 2009. Jupiter, abia din decembrie va activeaza decanul, iar Saturn tot de atunci. Sunteti feriti de marile evenimente, dar, cumva, ele se anunta deja. Urmand ca anul 2009 sa va puna in situatii prin care trec nativii Taur din decanii anteriori.

Profesional, puteti alege sa va ocupati mai mult de relatii, publicitate sau de sectorul evenimente. Poate fi vorba si de tatonarea zonelor de granita din activitatea profesionala, de zone de avangarda sau foarte originale. Social, puteti accesa cercuri mai apropiate de zona mondena sau speculati mai mult latura mondena a profesiei - legaturi, noi contacte.


Gemeni 21 mai - 21 iunie

Atmosfeta generala

Sectoarele cele mai active sunt cel al relatiilor de familie si sigurantei materiale, al conservarii energiei si economiei prospere, al strainatatii si studiilor. Anul trecut, cel mai probabil, a marcat o schimbare majora in cariera, la nivelul imaginii sociale sau ati luat decizia de a va dedica profesiei, lasand pe locul doi viata sentimentala.

Anul 2008 va indeamna sa va cautati visul, sa traiti intr-un contact mai strans cu propriul suflet, sa va ganditi mai mult la ce va bucura inima si va onoreaza constiinta. Calatoriile in strainatate pot fi frumoase datorita legaturii cu persoane de suflet si prin farmecul, supranatural pentru voi, pe care il au locatiile vizitate. Studiile sunt stimulate in acest an daca va alegeti un domeniu ce vi se potriveste cu adevarat, care va implineste inima si pentru care aveti talent.

Experientele spiritual-religioase sunt mai abundente in 2008 - vise, intuitii, flash-uri, trairi elevate, cautarea sensului vietii prin instrumente spirituale: rugaciune, meditate, contemplate, activitati artistice. Este un an al bucuriilor sufletesti, al linistii si sigurantei personale. Sub aspect relational, aveti o atitudine atipica pentru Gemeni, sunteti mai rezervati, un pic nesiguri, mai suspiciosi. Siguranta intenoara pe care o cautati va indeamna sa analizati mai bine oamenii cu care veniti in contact, incercand sa va asigurati ca au sentimente sincere fata de voi.

Cariera si imaginea publica se consolideaza in 2008 iar relatiile cu strainatatea infloresc.

Primul decan - persoanele nascute intre 21-30 mai

Tranzitul lui Saturn va marcheaza prima jumatate a anului 2008, cerand o reconsiderare a relatiilor de familie, a raporturilor cu parintii. Unul dintre parinti poate avea nevoie de o ingrijire mai atenta - poate veti fi nevoiti sa locuiti impreuna ori sa le faceti vizite mai dese. Astrul va cere sa va asumati cu mai multa responsabilitate sarcinile din casa, sa va administrati singuri, preluand indatoririle unor membri care nu se mai pot achita de obligatii. Astfel, aveti sansa de a deveni capi ai familiei sau persoanele care iau cele mai importante decizii. Partea buna este ca sunteti extrem de avantajati in prima jumatate a anului, din punct de vedere patrimonial.

Financiar, luna martie este cea mai norocoasa. Iar in plan sentimental, intervalul 20 august - 4 septembrie este cel mai dinamic si mai efervescent. Vedeti sa nu stricati totul in a doua jumatate a lunii noiembrie, cand dorinta de dominare si control, suspiciunea aduc la disperare partenerul de viata.


Al doilea decan - persoanele nascute intre 1-10 iunie

Un eventual esec profesional are menirea de a va oriena de fapt spre alte domenii pentru care dovediti talent. Totul este sa va asumati cu curaj provocarea. Sub aspect material, lunile cele mai favorabile sunt februarie-martie. Pentru a acumula noi bunuri, trebuie sa clarificati situatia unor acte sau sa finalizati unele demersuri juridice. Castigarea unei cauze juridice este posibila mai ales in perioada iunie - noiembrie. Cupidon isi intinde si el arcul spre voi din 10 iulie pana pe 8 octombrie. Dar atentie, aveti tendinta de a fi suspiciosi si posesivi. Practicati un control extrem de fin asupra partenerului. Printr-o atitudine detasata sau independenta, usor ironica, de fapt provocati o mai mare apropiere si treziti un mai mare interes. Este un amestec de neincredere in dragoste si dorinta arzatoare de a fi in doi.

Al treilea decan - persoanele nascute intre 11-21 iunie

Retrogradarea lui Marte in decanul vostru, in luna ianuarie, va da ocazia sa reevaluati decizii sau atitudini adoptate in septembrie 2007. Luna ianuarie poate marca o reprogramare a unei calatorii in strainatate sau schimbarea scopului ei. De asemenea, poate redeschide culoarul unor negocieri profesionale menite sa va puna intr-o postura favorabila dar mai provocatoare in cariera. Cert este ca debutul anului se face in forta, iar in februarie sunteti extrem de capabili sa va impuneti vointa in relatiile de colaborare, punctand ferm pretentiile voastre si refuzand orice compromis. Si asta cu riscul de a pierde locul din inima unei persoane dragi sau favorurile unui asociat.


Rac 22 iunie - 22 iulie

Atmosfera generala

Zodia voastra a fost puternic solicitata de tranzitul lui Marte. Planeta s-a instalat in Rac de la finalul lui septembrie 2007 si ramane in acest semn pana in mai 2008. Marte intarzie in Rac de patru ori mai mult decat de obicei, din cauza retrogradarii intre 15 noiembrie - 30 ianuarie. Aceasta inseamna ca valentele martiene se cer de patru ori mai bine subliniate prin instrumentele Racului. Toata energia v-o dirijati spre mentinerea prosperitatii, spre salvarea averii. Pana pe 9 mai dispuneti de mai multa forta de afirmare decat ati avut in ultimii ani. Planeta va recomanda sa fiti mai ofensivi, mai motivati cand vreti sa faceti ceva, sa va intrebati daca actiunea va reprezinta nu doar interesele ci si firea si destinul personal. Adevarul este ca tranzitul martian lasa loc pentru mai putine concesii, de aceea asteptati-va sa primiti mai multe plangeri vizavi de intransigenta voastra, de incapatanarea si ambitia de care dati dovada.

Un alt tranzit istoric este si cel al lui Jupiter in Capricorn, in zona relatiilor. Este de asteptat ca 2008 sa fie anul relatiilor importante, a consolidarii imaginii voastre sociale, a cresterii legaturilor favorabile in lumea profesionala. Si Saturn in Fecioara si Uranus in Pesti tot despre asta vorbesc - relatii, comunicare, control al cunostiintelor si cunoasterii, informare. Pentru Racii scolari anul 2008 este extrem de faborabil studiilor, examenelor, legaturilor instructive, educative.


Primul decan - persoanele nascute intre 22 iunie - 1 iulie

Tot anul, Pluto ii curteaza mai ales pe nativii primelor doua zile din decan. Astrul va reprezenta in urmatorii cinci ani marele test pentru cei nascuti in primul decan din Rac. Dar o idee despre experientele plutoniene veti avea inca din acest an. Pluton va aduce in fata unor oameni sau va pune in situatii care va obliga va transformati. De multe ori convingerile sau comportamentele voastre obisnuite vor fi abandonate, pentru a putea depasi situatiile traite. Nu va ganditi la drame, ci la experiente importante ce va dezgolesc in fata persoanei din fata voastra.

Primele patru luni din an pot fi dificile sub aspectul relationarii cu forurile tutelare, privind obtinerea unor diplome, autorizatii, aprobari. Demersurile sunt anevoioase, cu multe intreruperi si intarzieri. Dar asta nu face decat sa va testeze ambitia, determinarea si maleabilitatea in implinirea scopurilor propuse.


Al doilea decan - persoanele nascute intre 2-12 iulie

Decanul vostru este cel mai solicitat astral. Din iulie pana la finalul anului, Destinul vi se adreseaza direct cu scopul de a va orienta energia spre valorificarea sanselor venite prin persoanele din jur. Sunteti extrem de atenti sa conservati ce ati castigat pana acum. Este posibil ca averea sa vi se mareasca printr-o mostenire. Sau sa primiti favoruri nesperate. Numai voi puteti verifica intentiile din spatele generozitatii.

In 2008 o calatorie in afara tarii va poate schimba cursul vietii itr-unul din urmatoarele feluri: va clarificati o relatie personala, cunoasteti pe cineva, va convertiti religios, luati o importanta decizie de viata.

Aprilie si mai sunt luni importante din punct de vedere relational. Jupiter retrograd verifica loialitatea voastra fata de partener, testeaza daca aveti aceeasi viziune de viata cu partenerul vostru. In acest sens discutiile despre viitor si scopuri, despre sentimentul de implinire personala sunt esentiale.


Al treilea decan - persoanele nascute intre 13 - 22 iulie

Abia din noiembrie intrati sub influenta lui Jupiter, in plan relational. Astrul fie va ajuta sa va gasiti sufletul pereche, fie va indeamna sa va despartiti de sufletul care nu vi se potriveste. Dar pana in noiembrie aveti tot timpul sa aflati in care grupa va calificati.

Din octombrie Luna Neagra va trece si ea prin furcile ei, obligandu-va sa va confruntati cu propriile tendinte de victimizare, cu propriile lasitati rasarite in momentele de efort, sau cauzate de sarcinile prea mari. In ultimile luni ale anului este posibil sa va incerce de multe ori dorinta de abandon. Astfel, va puteti ridica lasitatea si frica de succes.

Saturn inca nu va anima decanul, o va face insa din august 2009. Cititi recomandarile pentru ceilalti decani ca sa aflati tendintele lui Saturn.

Niciun comentariu: